Friday, 3 May 2013

The blog title and the blog description tak ada kena mengena ?

heh he , if you just can see kat atas tu , memang aku letak title dan description yang tak ada kena mengena . sebab kalau ikut hati nurani bersih putih aku ni aku nak letak semua kat situ . kalau boleh buat karangan autobiografi aku sebatang pen pun nak je aku mengarang kat situ . tapi bila aku nengok blog-blog lain yang rilek-rilek , aku pun nak rilek sama . jangan duk gelabah sangat type karangan kat blog description tu huh ?

dekat blog description tu aku ada tulis ;
......... sebab diari dia selalu hilang dan kena curi baca
itu salah satu punca aku menulis blog , sebabnya adalah itu . sejak kecik , aku gemar menulis . menulis rasa hati aku , namanya pun rasa hati haruslah kena jadi rahsia . tapi , masalahnya bila hak aku yang satu itu diceroboh , namanya bukanlah lagi rahsia .



bila aku tengok drama dorang rilek je buat diari takder sapa baca , kalau ada orang baca pun mesti lelaki dan at last lelaki tu jatuh cinta kat perempuan tu . happy ending . aku ? apa nak buat , nasib aku dapat abang-abang kepohci (and again they're surely from Mars) , semuanya dorang yang curi baca pastu siap perli-perli lagi . sad ending .

so bila buat blog , no one knows me and no one will judge me . so boleh lah aku jadi keyboard warrior sebab tak dapat jadi warrior di dunia nyata . hah ha .

2 comments:

ezyra daniel said...

sama la kita kalau buat diari ada je tukang g baca ...adoi

Perempuan Venus said...

kan ? tapi i really2 suka tulis diari . kenapa lah dalam dunia ni byk BBB (busy body brader) :'(